Ontspannen rondje Zuiderheide vanuit theehuis ’t Bluk

Gezellige nazet in ’t Bluk met een drankje en hapje.

De Krokusvakantie beloofde een beetje in het water te vallen, maar gelukkig was het tijdens de netwerkwandeling over de Zuiderheide droog. Theehuis ’t Bluk was de start en finish van een aangenaam rondje door het Goois Natuurreservaat.

De voorjaarvakantie zorgde helaas voor een bescheiden opkomst. Enkele leden en introducees hadden graag meegewandeld, maar hun aanmelding werd door de Krokusvakantie overruled. Met een bescheiden clubje doorkruisten we bos en hei, liepen langs de prehistorische grafheuvels om na een uurtje weer bij het theehuis binnen te vallen.

Het was goed om tijdens de wandeling te horen hoe iedereen het jaar was begonnen. Wat de plannen en veranderingen waren, de uitdagingen en ambities. Terug bij ’t Bluk kwamen de drankjes en borrelhapjes op tafel en praatten we gezellig verder, totdat het personeel de laatste ronde aankondigde en iedereen de fiets of auto pakte om naar huis te gaan.

Lijkt het je ook leuk om op zo’n laagdrempelige manier kennis te maken met BVHilversum? Om ongedwongen te wandelen en te netwerken met onze ondernemers? Hou onze activiteiten goed in de gaten en meld je aan voor één van onze komende evenementen. We verwelkomen je graag.