Een heerlijke avond met Hanneke Huisman

Hanneke Huisman Interieurs is vernieuwd. Na een flinke verbouwing nodigde Hanneke haar mede-ondernemers uit om het resultaat te komen bewonderen. En om te genieten van prachtig Europees design en heerlijke Italiaanse hapjes en drankjes.


Na een persoonlijke ontvangst door Hanneke en een kort welkomstwoord van Ester, riep Bart iedereen op om lid te worden van het Ondernemerspanel Hilversum. Vervolgens vertelden Hanneke en Margreet enthousiast over de vernieuwde interieuraanpak en uitstraling van zowel de showroom als de website.

Hanneke houdt van Europese producten en materialen: met liefde gemaakte meubels, verlichting en kunst, en mooie stoffen, fijne kleuren en bijzondere accessoires. Al dat prachtige design heeft ze in intieme ‘huiskamers’ samengebracht aan de Groest 110A.

Van de uitnodiging om die persoonlijke mix van Italiaanse topmerken, het beste van Dutch Design en Scandinavische ontwerpen zelf te ervaren, werd graag gebruik gemaakt. Met een hoofd vol inspiratie en interieur-ideeën werd de avond besloten met een keur aan Italiaanse hapjes &en drankjes.

Lijkt het je ook leuk om kennis te maken met BVHilversum? Om ongedwongen te netwerken met onze ondernemers? Hou dan onze activiteiten goed in de gaten of meld je aan voor één van onze komende evenementen. Je bent van harte welkom!