Dertien ongekend creatieve talenten ontdekt

Eind mei waren we te gast in het atelier van kunstschilder Monique van Wijk om mee te werken aan haar enorme project, getiteld: ‘De geschiedenis van Hilversum in één schilderij door 600 Hilversummers’.

Voor de viering van 600 jaar Hilversum maakt Monique dit jaar, samen met 600 Hilversummers, een groot, historisch schilderij. Het maakt niet uit of je nu kunt schilderen of niet; iedereen kan gratis aan dit project meedoen.

Dertien man/vrouw sterk, gingen ook wij de uitdaging aan. Al snel bleek er veel ongekend creatief talent in de groep te zitten. Wat we precies hebben gepresteerd, zie je pas eind dit jaar. Tussen Kerst en Oud & Nieuw is de onthulling van het totaal-schilderij in de Sint Vituskerk en kun je het eindresultaat bewonderen.

Op de groepsfoto, van links naar rechts: Eric van der Vegt, Ester Tunnissen, Ronald Rolvink, Reinoud Pauwels, Bart Landman, Kees van Oorschot, Adri Gersen, Martijn Wijnen, Lous van Haarst, Laurine van der Steen, Carla Jelsma, Frank Meester en Lianne Luijks. Allemaal reuze bedankt voor de gezellige én inspirerende avond.

Lijkt het je leuk om kennis te maken met BVHilversum? Om ongedwongen te netwerken met onze ondernemers? Bekijk onze activiteiten en meld je aan voor één van onze komende evenementen. Je bent van harte welkom!