Over BVHilversum

‘Samen Beter Ondernemen, dat is waar BVHilversum voor staat. Dat ‘je niet weet wat je niet weet’ is een gegeven en daardoor kun je zomaar relevante zaken voor je bedrijf mislopen.

Met een diversiteit aan collega-ondernemers om je heen, kleuren we het plaatje samen in. Met als gevolg dat je makkelijker en met meer plezier onderneemt. Dit doen we door:

  • Belangenbehartiging naar gemeenten en andere partijen;
  • Kennisoverdracht o.a. tijdens onze evenementen;
  • We verbinden ondernemers tijdens onze bijeenkomsten;
  • De Tafels van Vijf bieden de leden de mogelijkheid om elkaar op de relaties te verdiepen;
  • We bieden ondernemers de mogelijkheid om zich te profileren en hun vraag/aanbod zichtbaar te maken op het ondernemersplatform

Ben je benieuwd naar BVHilversum? Meld je dan aan voor een bijeenkomst. Of neem contact met ons op.

Belangenbehartiging

Het bestuur van BVHilversum neemt deel aan het tweemaandelijkse overleg van het Platform Economie. Hieraan nemen de belangrijkste lokale ondernemers- en winkeliersverenigingen en de gemeente Hilversum deel, om samen vorm en inhoud te geven aan het economisch beleid en de leefbaarheid in onze Mediastad.

Evenementen

‘Weten wat je niet wist’ kan je op veel manieren helpen. Onderaan de streep scheelt het je tijd of geld. Of allebei. Niet onbelangrijk toch?

 

Tijdens onze bijeenkomsten delen we daarom kennis. Dat doen we op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een bedrijfsbezoek, door een gastspreker uit te nodigen of door met elkaar in gesprek te gaan. Er is veel kennis paraat en daarvan maken we graag gebruik.

Wil je echt weten waar ondernemers voor staan? De zeepkist biedt één of twee ondernemers per bijeenkomst een podium om hun bedrijf onder de aandacht te brengen. Een mooi moment om jouw kennis en aanbod in de etalage te zetten.

En lees de leden-interviews waarmee we aantal jaren geleden zijn gestart. Deze interviews delen we graag op de website, maar ook op onze sociale media. En het zal je niet verbazen, ze worden positief ontvangen. Dus gaan we er mee door.

 

Tafels van Vijf

Iets voor elkaar kunnen betekenen is niet alleen weten wat iemand doet maar veel meer wie iemand is. Hoe beter je iemand kent, niet alleen in woorden maar ook in gedrag, hoe gemakkelijker het is om echt iets voor elkaar te betekenen.

Ben je lid van BVHilversum dan nodigen we je van harte uit om ook mee te doen aan deze Tafels. Gedurende een half jaar gaat een vast groepje leden met elkaar in gesprek. De indeling bepaalt de organisatie. Zo ga je in gesprek met ondernemers die je nog niet zo goed kent.
De verdere invulling bepalen de deelnemers zelf.
We ronden het halve jaar met de Tafels gezamenlijk af. De ervaring leert dat de deelnemers enthousiast zijn en vinden dat zij echt de meest leuke, waardevolle Tafel hadden. En dan is het doel bereikt.

Leden-platform

Je bent naar iemand of iets op zoek. Grote kans dat er ondernemers in onze gelederen zijn die je daarbij kunnen helpen. Naast de bijeenkomsten hebben wij een leden-platform. Hier kun jij met je vraag én aanbod terecht. Jouw aanbod en vraag is voor alle bezoekers van onze website zichtbaar. Uitsluitend leden kunnen hier een oproep plaatsen. Veel ondernemers hebben een uitgebreid netwerk. Grote kans dus, dat iemand je verder kan helpen.

Maak ook een bedrijfsprofiel aan bij BVHilversum
en krijg meer zichtbaarheid en bekendheid.