Ons Bestuur

Het bestuur van BVHilversum bestaat uit: Lous van Haarst (voorzitter & secretaris),
Ester Tunnissen (evenementen), Ruud Bochardt (penningmeester) en Bart Landman (communicatie).

Lous van Haarst

Voorzitter & secretaris Eigenaar Mastermind Instituut

‘Een kei in je vak maakt je nog geen briljant ondernemer.’ Daar is iets extra’s voor nodig: ondernemersvaardigheden. Ik begeleid ambitieuze zelfstandige professionals in het kleinbedrijf om de CEO-rol in hun bedrijf te pakken. Keuzes te maken. Dat is niet een eenmalige actie. Stappen zetten met je bedrijf betekent dat je de juiste ondernemers om je heen verzamelt. Ondernemers die net als jij stappen zetten, de confrontatie niet schuwen en kennis willen delen. Ongetwijfeld helder waarom ik de BVHilversum nog steeds een warm hart toedraag. Wat mij betreft: ‘Samen in de Actie voor Resultaat’.

Bekijk mijn profiel

Ruud Bochardt

Penningmeester Directeur GooiTV

Ruud Bochardt is mijn naam en ik geef leiding aan GooiTV als directeur. Daarnaast presenteer ik op televisie het politiek-maatschappelijke discussieprogramma In Derde Termijn met raadsleden, wethouders en vertegenwoordigers van maatschappelijk organisaties. Na mijn studie politieke wetenschappen vervulde ik diverse management- en staffuncties in de jeugdzorg, onderwijs en het welzijnswerk.

Bekijk mijn profiel

Ester Tunnissen

Evenementen Eigenaar Sinterieur

Er kan een prachtig  interieurontwerp liggen, maar als de realisatie van het ontwerp niet goed uitgevoerd wordt kan je de plank totaal misslaan. Sinterieur is gespecialiseerd in het ontwerpen én realiseren van interieurs voor MKB-bedrijven. Deze vertaalslag maakt ze ook voor BVHilversum door inspirerende evenementen te organiseren waar ondernemers elkaar ontmoeten, kennis kunnen uitwisselen en de ander helpen groeien. Samenwerken is vermenigvuldigen en het geeft me een goed gevoel om mijn steentje bij te dragen aan het succes van de Hilversumse ondernemers.

Bekijk mijn profiel

Bart Landman

Communicatie & PR Eigenaar HSTotaal Communicatie & Design

HSTotaal is een full service communicatiebureau in Hilversum. Het ontwikkelt communicatieplannen én voert deze uit. Het bureau geeft jouw communicatie-boodschap vorm, zowel in print als online, en maakt jouw organisatie zichtbaar. HSTotaal ontwerpt logo’s, huisstijlen, illustraties, websites, infographics, video-animaties en nog veel meer. De no-nonsense mentaliteit en ruim 30 jaar ervaring garandeert een kwalitatief hoogstaande, onderscheidende output. De kracht van HSTotaal zit in korte lijnen, heldere afspraken en vakmanschap.

Bekijk mijn profiel