Wandelend netwerken op de Westerheide

Wandelend netwerken met leden van Ondernemersvereniging BVHilversum op de Westerheide.

Wat is er beter om na een dag werken samen met gezellige collega-ondernemers de benen te strekken? Een aangename herfstzon lokt een tiental leden, aangevuld met een handjevol introducees, naar eetcafé ’t Pandje. Onder leiding van Ester steken we de Mies Bouwman-boulevard en het spoor over, en lopen met een grote boog om sportpark Crailoo heen.

Op de Westerheide stuiten we op Schotse hooglanders van het Goois Natuurreservaat, die loom liggen te genieten van de middagzon. We slalommen voorzichtig tussen de kauwende kilo’s door, steken de Natuurbrug over en komen via Zanderij Crailoo weer bij ons vertrekpunt uit.

Het was goed om elkaar weer te zien en te spreken. Om tijdens een uurtje wandelen kennis te maken met de introducees, verhalen, bezigheden en ervaringen te delen, en te netwerken. Terug bij het eetcafé kwamen de drankjes en borrelhapjes op het terras en was er nog tijd voor een gezellige nazit.

Lijkt het je ook leuk om op zo’n laagdrempelige manier kennis te maken met BVHilversum? Om te wandelen en ongedwongen te netwerken met onze ondernemers? Hou dan onze activiteiten goed in de gaten of meld je aan voor één van onze komende evenementen. We verwelkomen je graag.