Vrolijke bekendmaking tussenstand ondernemingsverkiezing 2024

Net als bij de vorige editie van de Verkiezing Hilversumse Onderneming van het Jaar was Theatercafé Muze het podium voor de bekendmaking van de voorlopige tussenstand. Dit jaar praatte Robbert Jan Proos de Top 10 op een vrolijke manier aan elkaar.

Voor een goed gevulde zaal presenteerde hij in een vlot tempo eerst de twintig genomineerden die net onder de bovenste tien waren geëindigd. Hij kon het natuurlijk niet laten om bij een enkeling een vrolijke opmerking te maken, een ‘speciale vermelding’ zoals hij dat noemde.

De Top 10 genomineerden kregen stuk voor stuk Robbert Jans persoonlijke aandacht én advies. Zo vroeg hij zich bij de één af waarom die zo onherkenbaar op de website stond, en bij anderen waarom er bij al die vrouwelijke collega’s slechts één man werkzaam was. En zo werden er, tot groot vermaak van de aanwezigen, allerlei zaken uitvergroot, op de hak genomen of op een grappige manier bevraagd.

Nadat de Top 3 was bekendgemaakt – Twenty Two store op drie, Ninh Binh op twee en Appel en Ei op de eerste plaats – was er onder het genot van een hapje en een drankje nog een gezellig nazit. En broedden de genomineerden op plannetjes om toch nog hogerop te komen.

Dinsdag 16 januari maakt Robbert Jan in Theater Santbergen de finalisten en de winnaar bekend. In de kalender vind je alle informatie over deze feestelijke bijeenkomst en kun je je aanmelden.