Heerlijke start van de Ondernemingsverkiezing

Boekhandel Libris Voorhoeve, winnaar van de Verkiezing Hilversumse Onderneming van het Jaar 2023, was deze week gastheer van de kick-off van de editie 2024. Robbert Jan Proos presenteerde de avond en zorgde voor de vrolijke noot.

Terwijl Mrs. Italy heerlijke, versgebakken pizza’s ronddeelde, blikte Robbert Jan terug op de afgelopen verkiezing. Met name op de top 10 genomineerden en de drie uiteindelijke finalisten. Na een grappige kenniskwis over Hilversumse ondernemingen, verzorgden Amin Usman en Arno Scheepers samen de officiële openingshandeling. Uit een groot boek kwamen boekenleggers tevoorschijn met een uitnodiging om je favoriete onderneming voor de verkiezing te nomineren.

Omdat het de eerste ondernemersbijeenkomst na de vakantie was, werden na dit feestelijke moment alle vakantieverhalen en de voornemens en plannen voor het nieuwe seizoen gedeeld. De zomerse temperatuur en smakelijke pizza-punten zorgden voor een heerlijke start van de Ondernemingsverkiezing.

Wie nomineer jij?
Tot 1 november 2023 kun je jouw favoriete Hilversumse onderneming nomineren. Wie verdient volgens jou de felbegeerde titel Hilversumse Onderneming van het Jaar 2024? Ga naar hilversumseondernemingvanhetjaar.nl – we zijn benieuwd naar jouw nominatie.