Aangename afsluiting van een mooi seizoen

Storm Poly dreigde nog even roet in het eten te gooien, maar de bijeenkomst bij theehuis ’t Bluk – de laatste voor de zomer – kon gewoon doorgaan. Alle wind en regen van die dag dwong ons echter wel om binnen in plaats van buiten van de smakelijke gerechten van de barbecue te genieten.

Na een rondje voorstellen en een beknopte ALV, kwamen we er spelenderwijs achter wanneer iedereen jarig is. Zelfs zonder onze geboortedata te noemen, vormde zich al vrij vlot een mooi rijtje BVH’ers, keurig op de juiste volgorde.

We genoten vervolgens van een goedgevulde tafel, de gastvrijheid van ’t Bluk en elkaars gezelschap. Samen blikten we terug op een mooi seizoen met leerzame wandelingen, interessante bedrijfsbezoeken en waardevolle bijeenkomsten, zoals het diner bij Sociëteit de Unie en de bekendmaking van de Hilversumse Onderneming van het Jaar. En daar gaan we na de zomer enthousiast mee verder.

Tijdens het tafelen klaarde het weer zienderogen op. Een lage zomerzon droeg bij aan een opperbeste stemming. Regenkleding was niet meer nodig toen iedereen het theehuis verliet en tevreden naar huis ging.