Over ons

‘Weten wat je niet wist’ kan je op veel manieren helpen.
Onderaan de streep scheelt het je tijd en/of geld. Niet onbelangrijk toch?

Wat is er allemaal te doen?

‘Weten wat je niet wist’ kan je op veel manieren helpen. Onderaan de streep scheelt het je tijd en/of geld. Niet onbelangrijk toch?

Tijdens onze bijeenkomsten delen we daarom kennis. Dat doen we op verschillende manieren. Door een gastspreker uit te nodigen of door met elkaar in gesprek te gaan. Er is veel kennis paraat en daarvan maken we graag gebruik.

Je bent naar iemand of iets op zoek. Grote kans dat er ondernemers in onze gelederen zijn die je daarbij kunnen helpen. Onze bijeenkomsten zijn daar een ideaal platform voor. En anders hebben veel ondernemers een uitgebreid netwerk. Daar zit altijd wel iemand bij die je verder kan helpen.

Echt weten waar ondernemers voor staan? De zeepkist biedt één of twee ondernemers per bijeenkomst een podium om hun bedrijf onder de aandacht te brengen. Een mooi moment om jeouw kennis en aanbod in de etalage te zetten.

En lees de leden-interviews. Een aantal jaren geleden zijn we daarmee gestart. Deze interviews delen we graag op de website, maar ook op sociale media. En het zal je niet verbazen, ze worden positief ontvangen. Dus gaan we er nog even mee door.

BVHilversum staat graag open voor nieuwe initiatieven en wil zo goed mogelijk aansluiten op de behoefte van haar leden. De basis van onze organisatie bestaat uit onze commissies. Een commissie wordt door u als lid opgezet als daar aanleiding toe is. Bij voltooiing van het doel of de behoefte wordt de commissie als nodig opgeheven. Een commissie heeft een pro-actieve, informerende en signalerende rol richting het bestuur.

Doelstelling

BVHilversum wil bedrijven met een belang in Hilversum inspireren, informeren, faciliteren en ondersteunen, waardoor ze makkelijker, succesvoller en met plezier ondernemen in Hilversum.

Wij bieden een ondernemersplatform, netwerkmogelijkheden, belangenbehartiging en fungeren als één centraal aanspreekpunt voor zowel leden als partners.

Wij werken regionaal en zijn dé ontmoetingsplaats voor alle Hilversumse bedrijven. We hebben een groot gezamenlijk netwerk, bieden maatwerk voor onze leden en zijn toegankelijk en dichtbij door dat we werken met een commissiestructuur.

Ben je benieuwd naar BVHilversum? Je bent welkom om bijeenkomsten bij te wonen om een indruk van ons te krijgen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Maak ook een bedrijfsprofiel bij BV Hilversum
aan en werf meer bekendheid.